Skrevet: 03.03.2012 Klokken: 23:16

Heeeei! Har ikke blogget mye, vet det! Men har grunder! Onsdag overnattet celine hos meg, vi dro i bakken på torsdag også overnattet jeg hos henne på torsdag, så dro vi i bakken igjenn på fredagen! Var veeeldig sliten etter de dagene! Så skulle jeg jo på jobb i dag, så jeg måtte stå opp tili! og jeg skal på jobb i morgen og!! Jeg jobber i kafeen i bakken her i stamsund! Får kjøre gratis i bakken når jeg ikke jobber da! Men nå skal jeg snart legge meg! Må jo komme meg på jobb i morgen..

Jobber du noen plasser?

-   Mvassb0tn    ♥Skrevet: 27.12.2011 Klokken: 23:38

Heei, nå skal jeg svare på noen spørsmål! Jeg hadde skrevet hele innlegget ferdi men så greide jeg sefølgelig og trøkke på noe sånn at alt ble slettet ! 

Hvilken redigeringsprogram bruker du ?
Jeg bruker PhotoScape,picnik & pixlr.com.

Hvordan laget du disse krøllene? 

Jeg brukte bare den nye slettetanga mi! andrine krøllet håre mitt da.

Hvem er din bestevenner/gode venner?
andrine,celine,regine,therese,tirill,farida,kamilla,eline&camilla

Liker du noen og hvem?
Tja jeg liker kansje noen men er ikke helt sikkert så vill ikke si det her!

Er du forelsket?
Nei ikke forelsket akkurat!

Hva skjedde med christoffer og er dere venner?
Aner ikke hvor mange ganger jeg har sakt det,men kan si noen nå. Det begynnte med at vi mystet følelsene for hverandre så ble det slutt..Så prøvde vi igjenn en-to uker senere men det funket ikke! Så har vi ikke snakket noe om bruddet eller noen. Vi er ikke uvenner og heller ikke bestevenner, men vi er mitt i mellom! Vi snakker sammen av og til. Og vi er ikke venner på facebook. Men jeg savner jo oss!

Hvem redigerer bildene og headerene dine?
Meg og Meg! 

Det var vell det! Hvis du lurer på mer er det bare og spørre!

-   Mvassb0tn      ♥
 Skrevet: 27.12.2011 Klokken: 16:46

Jeg greier ikke og bestemme meg på hvilken header jeg skal ha! hjæælp meg..

1.

2.

3.
HVILKEN SYNES DU ER FINEST?

-   Mvassb0tn   ♥

 Skrevet: 21.12.2011 Klokken: 22:48

H E I A  B L ♥ G G E N !
Nå sitter jeg her alene og kjeder meg. Skal kansje se en film eller noen. Har hatt det kjempe koselig ilamme Eline idag! Og bare som dere vet det så blogger jeg litt på Reginesblogg og, fordi hun er på ferie og hun lurte på om jeg kunne blogg litt for henne, så sa jeg selvfølgelig! Men nå er det poenget med overskriften! HVA HETER BLOGGEN DIN ? kommenter under sånn jeg kan lese den og sånn at jeg ikke kjeder meg sånn!

the best smile is that smile that has struggled through the tears. 
Hva heter bloggen din ?

-   Mvassb0tn   ♥


 Skrevet: 21.12.2011 Klokken: 01:11

Jeg vet jeg sa at jeg ikke skulle blogge mere i dag,men jeg skulle nu bære si natta. Akkurat nå ser jeg på tv,og ligger på en spikermatte:: og blogger fra galex eller hvordan det skrives. Men natta bloggen! Snakkes i morgen.Skrevet: 20.12.2011 Klokken: 21:45

Heei, jeg skulle bare stikke innom og si at nå er det Frustrerte fruer! Gleeder meg som en liten unge. Tuuusn takk for alle kommentarene, blir veldig gla! Kommer ikke til og blogge mer i dag men blogger sikkert i morgen, Men nå må jeg bare si goodnatt for nå begynner det!
 
skal du se frustrerte fruer ?

-   Mvassb0tn   ♥Skrevet: 10.12.2011 Klokken: 13:37

Hæææi ! igår var jeg på juleball. Det var drit kjedelig først men etterhvert ble det bra, jeg var sammen med Andrine ♥ Jeg har ingenbilder fra i går. sorry !


kjeeeder meg nå !
Har du vert på juleball ?

-   Mvassb0tn    ♥ Skrevet: 06.12.2011 Klokken: 22:26

Nå har jeg ornet bilder på we♥it! Elsker det, kommer sikkert flere bilder etter hvert !    TRYKK HER!!

Har du we♥it ? hva heter den ?

-    Mvassb0tn   ♥
 Skrevet: 05.12.2011 Klokken: 17:22

Hei ! I dag har jeg vært hjemme fra skolen. Har veldig ont i hode og er svimmel. Så da tenkte jeg at jeg kunne blogge litt. Ja jeg vet at jeg ikke er så aktiv med blogginga ..... Men dere kan stille spørsmål på formspringen min så svarer jeg. Trykk HER! . Da før jeg bare begynne og rydde på rommet for idag eller i morgen kommer møblene ♥ 

Her er ett bilde fra photoshoote til meg og Celine.

-    Mvassb0tn   ♥Skrevet: 30.11.2011 Klokken: 21:22

har bruk en time på dette innlægge ! 

Heihei, Nå er selfølgelig mobilen min ødelakt så jeg bruker en væældig gammel sony. Men jeg skal kjøpe iphone snart, håper jeg ! Og jeg er ikke på dataen hvær dag så jeg gidder ikke blogge, men skal prøve og skjerpe meg. Kansje jeg ikke blogger før etter nytt år. Hvem vet ? Og det eneste jeg gjør er sove-skole-lekser-ut-sove osv.. Veldig kjedelig dager for meg ja. Jeg skal som sakt pusse opp, eller få nye møbler og alt. Nå har jeg fått ny kleskap og ny seng så kommer de andre møblene etter helgen. Nå sitter jeg og snakker med folk på facebook og hører på musikk, og rødder litt. 

kjeeder meg !
Hva har du gjort i dag ?

-   Mvassb0tn    ♥Skrevet: 07.10.2011 Klokken: 16:31

Okei, okei. Jeg har ikke hvært noen flink blogger. Unnskyld men har ikke hatt så mye blogglyst, og er ikke så mye hjemme. Er mest ilamme Regine ute ! I dag har jeg vært jo Maartine, hun kom hjem fra syden i går ! Og i dag skal jeg og Celine være ilag, pga de andre skal i bursdag ! Og nå sitter jeg og kjeeder meg, skal snart spise og spille tetris ♥ er syykt hekkta. Blogges.

sorry at jeg tar ett bilde som var før, men har ikkje nye bilder at.
Hva synes du jeg skal gjøre med bloggingen ?

-    Mvassb0tn   ♥Skrevet: 01.09.2011 Klokken: 23:33

Nå er det lenge siden jeg har blogget,men klarer det ikke akkurat nå. Livet er bare helt fucket. Gidder ikkje nevne ting men dere som kjenner meg godt vet sikkert det, eller skjønner det ! Kan si en ting, det er at jeg har kjærlighetssorg. Har egentlig hat det hele sommarferien men har ikkje tenkt så mye på det og at det kommer til og orne sei men neida ! Og det er noen personer som er med og gjør det et helvette for meg og håper dere vet hvordan det er for meg. Er lei meg egentlig hele tiden så vis jeg virker sur så ikke ta det personlig, prøver og være glad og blid men det går ikke. Har hørt en del på kjærlighetssorg sanger og sånt. 

I trusted you, I bother you my heart but you broke it.


-  Mvassb0tn    ♥Skrevet: 18.08.2011 Klokken: 20:40

Heia dere ! Lenge siden sist. Har ikkje hatt blogglyst også va det noe feil mes dataen min men nå er det ornet. I det siste har jeg vert ilamme familien min. Søskenbarn har vert her og greier. Nå du skull dra hjem til bodø fikk jeg vere med så jeg har vert 10 dager i bodø ! Kjempe koselig, har shoppet,vært i badeland og Bidø glimt kamp ! Kom hjem på tirsdag, siden da har jeg  vert med Andrine ! Kommer bilder av det senere ! Skal kansje ut og ha photoshoot i dag og, hadde det i går ! Men nå skal jeg se ferdig filmen ! 

nytt profilbilde på facebook !
Vill du at jeg skal blogge igjenn ? 

-  Mvassb0tn  ♥ 

 Skrevet: 30.07.2011 Klokken: 20:14

Nå skal jeg og Malin til joker og senere skal jeg og svare på spørsmålsrunden !

Skriv gjerne inn flere spørsmål ! HER ! 

-  Mvassb0tn  ♥
 Skrevet: 26.07.2011 Klokken: 13:06Nå har jeg nesten nettop våknet. Skal ned og lage jordbær og sukker så blir det one tree hill. Har ingen planer i dag men det er fin vær ute så da blir det ut
Er det fint vær hos deg i dag ?

-  Mvassb0tn   ♥Skrevet: 26.07.2011 Klokken: 01:35


smiling has always been easier, than explaining why you're sad.
i could really us a wish right now..
just stay strong .
No, i don't believe you when you say you don't need anymore
"people arre lonely because they build walls instead of bridgs"
 you are the best thing that's ever bee mine ♥

-  Mvassb0tn  ♥ Skrevet: 25.07.2011 Klokken: 17:33

Heia bloggen ♥ Har ikke hatt serlig blogglyst i det siste, vet ikke hvorfor. Skal prøve og blogge masse da ! Skal ikke gå i fakkeltog alikevell, det regner sånn og vi må kjøre til Leknes en gang til så trur vi blir hjemme, Kanskje ned en tur til bestemor. Tanten og onkelen, og søskenbarnene min er der nå ♥

Onepiece ♥
Hvordan før man tilbake blogglysten ?

-  Mvassb0tn  ♥
 Skrevet: 13.07.2011 Klokken: 15:14

Nå skal jeg se One Tree Hill så vi ses.

Nice Outfit..
Ser du oth ?

- Mvassb0tn  ♥
 Skrevet: 13.07.2011 Klokken: 12:24

Jeg elsker Justin Bieber nå ! Har laget inspo vegg med bilder av han over hele skapet ! Her er noen søte bilder av han.
Hva synes du om Justin Bieber ?

-  Mvassb0tn  ♥

Skrevet: 07.07.2011 Klokken: 12:38

Hei dere ! Tusn takk for alle som kommenterer og leser bloggen min ! I går var jeg på vestvagøy toppliste 48 plass og i dag var jeg på 8n plass ! Fikk 12 kommentarer i går ! tusn takk.

Nå sitter jeg og hører på musikk. I går la jeg meg litt tilig, hadde så vondt i armen. Har forstrekt en sene eller bare fortuet handen.

 :(

Ett bilde fra i går.
Når sto du opp i dag ?

-  Mvassb0tn  ♥ 

hits