Skrevet: 25.04.2012 Klokken: 16:07

Hei♥ Skolen var vanlig,eller de to siste timene kom en branmann og en fra lofotkraft og snakket om brann og elektrisitet. Nå ser jeg på One tree hill og skal snart gjøre lekser... Senere skal jeg kanskje være med en venninne! Her er noen bilder som jeg tok nettopp!
 


Hva skal du i dag?

-    Mvassb0tn    ♥Skrevet: 11.04.2012 Klokken: 16:06

Hei! klage innlegg #1. Jeg aner ikke hva jeg skal blogge om, jeg vill ikke være en sånn blogg som bare blogger om hverdagen osv.. Også nå har jeg ikke så mye blogglyst! og når jeg ser på bloggen min tenker jeg bare.. huff, så kjedelig! synes sikkert dere og! men jeg har ikke lyst til og slutte heller! 

haha, bilder på skolen! Fikk 5+ på en innlevering i norsk på 4 sider!
haha, tok akkurat en test på vilbli.no! klassen min skal jo på utplasering neste uke!Skrevet: 10.04.2012 Klokken: 21:34

Heeei ♥ I dag har jeg vært med Therese! Vi har vært hos Martin, og vi sovnet.. Etterpå gikk vi til joker og kjøpte potetgull og pure rush! Så har vi bare chillet og snakket og sett på tv! Men nå skal jeg se Paradise Hotel! ♥


Hva har du gjort i dag?

-     Mvassb0tn    ♥Skrevet: 07.04.2012 Klokken: 19:39I dag har jeg og Andrine gått en tur i bakken og vært ute! Nå sitter vi og ser Titanic med sjokolade og brus! Senere skal vi sitte barnevakt også skal hun overnatte så skal jeg på jobb i morgen! Men vi blogges ♥ 
Hva har du gjort i dag?

-  Mvassb0tn  ♥Skrevet: 21.03.2012 Klokken: 16:12

Hei! Jeg vet at jeg bare blogger kjedelig osv, men har ikke så mye blogglyst.. Men jeg har ikke lyst og slutte helt! Også hvis jeg tar en liten pause så er det vanskelig og få lesere igjenn. I går var jeg med Celine, hun overnattet her i natt! Koselig ♥ |  HVA SKAL JEG BLOGGE OM? 


HVA SKAL JEG BLOGGE OM?

-   Mvassb0tn   ♥

 Skrevet: 15.03.2012 Klokken: 21:04

Hei! I dag har strømmen vært borte, så jeg har ikke kunnet blogge.. Men i dag har jeg farget håre rødt! Det blir bedre etter hvært..
 
Ble ikke så bra bilde... Men kommer mer senere! I morgen skal jeg på DRESS UP PARTY i borge med folk!
Hva har du gjort i dag?

-    Mvassb0tn   ♥Skrevet: 09.02.2012 Klokken: 13:34

Hei ♥ Nå er jeg på skolen.. Vi skal egentlig gjøre lekser, men hva gjør jeg vell ikke for dere? Sorry for at jeg ikke har blogget på en stund, men jeg har ikke hatt ti og vi har ikke nett hjemme.. Sykt irriterene, men trur vi for det tilbake før helga! Så kan sikkert ikke blogge før da.. Jeg vet ikke helt om jeg skal slutte og blogge, men jeg har nesten ikke blogglyst og jeg gjør egentlig ingenting om dagen. Eller i det siste har jeg trenet mye, søndagen var jeg ilamme Regine på friskhuset,mandagen jogget jeg også var jeg i gymsalen med noen i klassen og på trening, og i går var jeg med Andrine,Therese og Tirill på turn! Det var arti,skal kanskje begynne men vet ikke helt. Så nå er jeg utslit!!

Hva har du gjort de siste dagene?

-    Mvassb0tn   ♥Skrevet: 06.02.2012 Klokken: 15:28

Heei ♥ Da var det en ny skoleuke igjenn! Denne uken blir sikkert lik som andre ukene i det siste, sitte hjemme og kjede seg! Skal prøve og være litt mer aktiv enn det jeg har vert i det siste ukene! bloggen har vell skylla.. Neeida :) I dag skal jeg gjøre litt lekser også senere skal jeg kanskje i gymsalen sammen med venner fra klassen! Der vi gjør forskjellige aktiviteter!


Hva skal dere gjøre i dag?

-   Mvassb0tn   ♥
 Skrevet: 04.02.2012 Klokken: 16:25

Nå har jeg akkurat komment hjem fra frishuset med Regine♥ Vi gjore mye der! Trenet med maskiner,sprang på tredemølla,syklet, løftet vekter og tok sol! Nå ser jeg på Pusur på tv og fryser.. Senere skal jeg være med Regine og vi skal kanskje overnatte!

Et bilde fra i går!
Trener du?

-    Mvassb0tn   ♥ Skrevet: 02.02.2012 Klokken: 15:50

Hei ♥ Nå sitter jeg og ser på one tree hill og spiser! Senere skal Regine komme hit og vi skal se film og lage brownis og kose oss! I dag hadde vi prøve, trur den gikk bra. Nå for jeg vell se ferdig oth og vente på Regine!

HVA SKAL DU I DAG?

-     Mvassb0tn     ♥Skrevet: 01.02.2012 Klokken: 21:43

God natta dere♥ bilder fra kveldenHva har du gjort i dag?

-     Mvassb0tn    ♥Skrevet: 27.01.2012 Klokken: 16:08

H E I A  B L 0 G G E N ♥

Nå har jeg dusjet og spist litt middag. Vi hadde svømming i dag, noe jeg rett og slett hater! Og akkurat nå sitter jeg og ser på One Tree Hill ♥ og i kveld skal jeg sikkert ut og være med venner. Kanskje det kommer en hår/sminke video!
( og det med spørsmålsrunden at dere ikke hørte alt, men det var meningen, ellers hadde det tatt en halvtime men dere hører litt, bare spør om det er noe dere lurer på! )
Hva har du gjort i dag?

-     Mvassb0tn    ♥Skrevet: 26.01.2012 Klokken: 19:01


Når jeg kom hjem i dag så satt jeg og mamma og spilte wordfeud! så dro vi til leknes med pappa og spiste, så på sofa og kjøpte speil til meg som jeg skal ha på rommet! Nå skal jeg redigere en video til et skoleprosjekt!
HVA HAR DU GJORT I DAG?

-    Mvassb0tn   ♥Skrevet: 19.01.2012 Klokken: 13:03

Heia bloggen ♥
Nå sitter jeg og mange andre i klassen og chiller på dataen! Vi har akkurat hatt prøve... Den var ikke så lett og Rle er ikke mitt beste fag. Kommer sikkert ikke til og blogge før i kveld, rett etter skolen tar jeg og Andrine (som har bursdag i dag) buss til byen/ leknes som vi sier det, vi skal shoope og vær med folk! Vi snakkes :)

Hva skal du i dag?
-    Mvassb0tn      ♥Skrevet: 18.01.2012 Klokken: 16:00

Hei ♥
I dag har det vært en chille dag på skolen, har ikke gjort så mye. Det betyr at det er mere og gjøre hjemme, jippi! I går og i dag har jeg printet ut litt bilder av venner og meg, skal kansje begynne men scrapbooking!  Tusen takk for dere kommenterer og leser bloggen min! Betyr mye for meg, i dag er jeg på 5 plass på blogglisten i vestvågøy ♥


Hva skal du gjøre i dag?

-   Mvassb0tn   ♥Skrevet: 28.12.2011 Klokken: 23:05

Heei ♥ i dag har jeg vert meg therese, det var kos! Vi kjøpte red bull så gikk vi en laaang tur og var veeldig hyperr. Så gikk vi på butikken igjenn og kjøpte potetgull så gikk vi til henne og så på tv og drakk kakao! Så nå har jeg bare chillet! I morgen skal jeg til lekens så til Eline og overnatte! det blir kooselig! Vi skal ha photoshoot og kansje snybade! Gleder meg! Men nå skal jeg ha en blogganbefaling men bare vennene mine sin blogg! 

akkurat nå!

Hva har du gjort i dag ?

-    Mvassb0tn   ♥

 Skrevet: 25.11.2011 Klokken: 13:33

Nå har jeg komment hjem fra engelsktentamen da har jeg bare mattetentamen igjenne for jeg var syk på onsdagen. Tentamen gikk greit,ikke så vanskelig. Nå kjeder jeg meg så, skal kansje til haukland og overnatte med Andrine. Veit ikke helt. Det er storm ute nå så jeg kan ikke gå ut :-/ Jeg synes det er mye artigre og blogge fra mobilen men ikke så brae bilder eller ikke så mye tekst. Litt r4nd0m blogging. ♥Skrevet: 19.08.2011 Klokken: 11:59

Heia ♥ fikk ikkje sove før klokken fire i går så er litt trøtt nå. Har sovet med chilpsene så nå har jeg krøller. Har spilt litt tetris på facebook og bare chillet med musikk ! Skal snart kle på meg og orne meg.

fra photoshoote i går ♥
Når sovnet du ?

-  Mvassb0tn   ♥ Skrevet: 27.07.2011 Klokken: 17:02

Heia ♥ I dag har jeg vert med Celine ! Vi var i bingen og hjemme hos hun, så dro vi til joker og hengte der. Har ikke gjort så mye mere, Skal chille i dag og prøve og blogge mer ! Nå har jeg slettet håre og tat i clipsene og hører på Boys Don't Cry - Ulrik Munther ♥ . 

Meg og Celine, jeg så ikke ut ! - Gaale, tuftemonster!
Hva har du gjort i dag ?

-  Mvassb0tn   ♥ Skrevet: 26.07.2011 Klokken: 17:16

Tuusn takk for alle som leser og kommenterer bloggen min ! Elsker dere ! i dag skal jeg bare chille max ! ses senere da !

Leser du bloggen min ?

-  Mvassb0tn  ♥
 

hits