Skrevet: 20.08.2011 Klokken: 16:58

Heia bloggen ! Nå skal jeg ned tel joker og kjøpte is, har ikkje blogget så mye i går og i dag men Tirill overnattet hos meg inatt men hun måtte dra. Så jeg har kjedet meg veldig ! Haar bare gamet tetris. Men det er veldig fint vær nå sa skal kansje stikke i bingen etterpå.


topp - bik bok
genser - cubus 
shorts - ?
Er det fin vær hos deg ?

-  Mvassb0tn   ♥

 Skrevet: 11.07.2011 Klokken: 21:27

Heia dere, har bare fått en kommentar i dag ;o og dette er det 5 innlegget idag ! Nå sitter jeg og spiser pocorn og brus.Hva gjør du i kveld ?

- Mvassb0tn ♥

Skrevet: 08.07.2011 Klokken: 19:21

Heia ♥ Jeg og Sanne la oss ikke før klokken halv 7. Og vi sto opp klokken 2. Vi så litt på film og koset med rottene til Sanne. Etter det dro jeg hjem og spiste så dro jeg og Celine i Vannet og badet ! Vi tok litt bilder, men mobilene, kunne ikke ta med kamrae pga det må laddes. Har bare litt bilder fra i går siden kamra ble fritt før strøm.

søta ♥

Kommer bilder fra vannet etterpå og kansje en video ! 
Hva gjorde dere i går ?

-  Mvassb0tn  ♥ 

 Skrevet: 07.07.2011 Klokken: 21:18

Heia dere ! Har nesten akkurat komment hjem fra bingen, først dro jeg mot Celine så dro vi på joker og kjøpte is-te, Etter det dro vi i bingen. Det var mye folk der så vi bare chilla. Nå skal jeg dra til til Sanne ! Jeg skal overnatte der ! Har pakket og har alt klart. Men jeg kan jo ikke ta med dataen og Sannes data er ødelakt så tror ikke det blir noe blogging. Men her er noen bilder fra ista ! 

Min lille tannbørst kom desværre ikke med på bilde.

Dette bilde tok jeg før jeg gikk ut.
Hva skal du gjøre i kveld ?

- Mvassb0tn  ♥ 

 Skrevet: 29.06.2011 Klokken: 19:52

Heia, nå stikker jeg til Tirill, skal overnatte der. Kommer kansje til og blogge senere men vet ikke, men hvis ikke kommer det bilder i morgen. Hadebra ♥


Gammelt bilde av meg !

-   Mvassb0tn   ♥Skrevet: 27.06.2011 Klokken: 22:23

Heia dere. I dag måtte jeg sto opp veldig tilig, jeg og mamma skulle til Leknes. Jeg måtte ta den siste livmorhalskreft sprøyta. Den var litt ont. Etter det dro jeg og Mamma på Cubus også på lille milano, så dro vi og kjøpte is. Etterpå dro jeg til Sanne, vi satt litt på dataen så gikk vi ut og tok bilder. Og vi har bare chillet. Nå sitter vi hos meg og hører på musikk, Hun skal overnatte ! 

;s

Bildene kommer senere ♥
Har/skal du ta livmorhalskreft sprøyten ?

-   Mvassb0tn  ♥
 Skrevet: 26.06.2011 Klokken: 23:11

Heia dere, kunne ikke blogge i dag pga vi dro på mæssen og tivolie, jeg tok to karruseler i lamme Therese og Regine. Så når jeg kom hjem hadde jeg tat bilder og slått på dataen til jeg skulle blogge men så kom tante og onkel på besøk en tur, etter de hadde dratt kom Sanne, vi gikk til henne og satt på dataen. Så gikk vi på joker og så hadde vi et lite photoshoot. Det kommer bilder snart. På fredagen dro jeg og Andrine til leknes i 4tiden, vi har på Cubus også gikk vi til tivolie, tok bare to karruseller der og, hal 8 dro vi til kinoen og så Justin Bieber - Never say never. Den var så sør har sett den før da. Hun overnattet hos meg, På lørdagen kjedet jeg mei, var ute og tok litt bilder og sånt.


 ily ♥
Har du vært på tivoli ?

-  Mvassb0tn  ♥ 
hits